Haber Detayı
27 Mart 2019 - Çarşamba 15:25 Bu haber 791 kez okundu
 
Helvacıoğlu, Aşağı Zaferiye Mahallesi'nde Vatandaşla Buluştu..
Keşan Güncel Haberi


Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitinglerini Aşağı Zaferiye Mahallesi’nde sürdürdü.

Dr. Tayyip Akalın Caddesi üzerinde bulunan SKM önünde oluşturulan kortej, mitingin yapılacağı Muammer Aksoy Caddesi üzerindeki miting alanına yürüdü.

Saat 20.30 sıralarında başlayan mitinge; MHP MYK Üyesi Erdem Karakoç, MHP 23. Dönem Milletvekili Cemaleddin Uslu, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Zümbül, AK Parti Kadı Kolları Başkanı Nuriye Altın, MHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Çakıcı, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Burak Akça, Keşan Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Duman, belediye meclis üyesi adayları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mitingin açılış konuşmasını AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç yaptı.

Kılınç, şunları söyledi: İyi akşamlar Aşağı Zaferiye, iyi akşamlar gönül dostlarımız, Keşan’da destan yazmaya hazır mıyız? O zaman 31 Mart’ta sandığa gidiyoruz. Keşan’ımıza sahip çıktığımızı hep beraber gösteriyoruz. Bu Keşan bizim, hepimizin. Şehrimizi kaderine terk edemeyiz. Bakın muhalefet gezdiği yerlerde ne diyor? Biz Cumhuriyet çocuklarıyız. Biz Atatürk’çüyüz. Peki biz neyiz? Biz onlardan daha Atatürk’çüyüz. Onlar Atatürk’ün ve Cumhuriyetin arkasına sığınıp oy toplamaya çıkmışlar. Çünkü elle tutulur bir projeleri yok. Hayata geçirdikleri, halkın takdirini almış hiç birşey yapmadılar. Sonra Türkiye’nin durumunu dile getiriyorlar. Sizde Keşan’ı 30 senedir yönetiyorsunuz. Keşan’ı niye konuşmuyorsunuz? Keşan’a ne yaptınız? Ne yapacaksınız? Bir anlatın, akıl oyunlarıyla siyaset yapmayın. Bize yapacaklarınızı anlatın, yaptıklarınızı anlatın. Bakın, Sayın Mustafa Helvacıoğlu projelerini açıklıyor. Genç ve dinamik kadrosuyla çalışmaya hazır, siz de bu yolda bizimle yürümeye hazır mısınız? İzin verin Keşan kazansın. İzin verin Keşan AK Belediyecilik ile tanışsın. Takım tutar gibi particilik yapmayalım. Hizmete oy verelim, çalışana oy verelim. Birlik olalım, gönül belediyeciğini kuralım. Keşan’ı hep birlikte yönetelim. Daha fazla zaman kaybetmeyelim. Sözlerimizi Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün sözüyle tamamlamak istiyorum. ‘Yalnız tek bir şeye ihtiyacımız vardır. Çalışkan olmak.’ Biz söz veriyoruz. Çok çalışacağız.

Gürcan Kılınç’ın ardından MHP MYK Üyesi Erdem Karakoç konuştu.

Karakoç, şu ifadeleri kullandı: “Bugün buradayız. Mustafa Helvacıoğlu Bey gibi memleketin çok önemli bir değerini inşallah Keşan’ı yeniden inşa etmek için Keşan’ı layık olduğu yere taşımak için göreve getireceğiz. Tarafız, başaracağız, kazanacağız. Mustafa Helvacıoğlu Keşan’ı şaha kaldıracak.  Genel Başkanımız Devlet Bahçeli diyor ki, ben buradayım, hiç kimse Türkiye Hükümetinin istikrarını bozmaya muktedir değildir. Yerel seçimlerde de Mustafa Helvacıoğlu Bey Allah’ın izniyle 30 yıllık Keşan’ı yeni ufuklara doğru şahlandırac aktır. Herkesi Cumhur İttifakı’na destek vermeye davet ediyorum.”

Karakoç’un ardından MHP 23. Dönem Milletvekili CemaleddinUslu konuşmalarını yapmak üzere kürsüye geldi.

Uslu, şöyle konuştu: “Büyük bir coşkuyla buraya kadar geldik. Yol boyunca ve burada bizi bekleyen kalabalığı gördük. Bu iş MustafaHelvacıoğlu Bey ile bitmiş gibi görünüyor. 31 Mart’ta Cumhur İttifakına oy vereceğiz. İki güzide partimiz bir araya gelerek bu güzel kadroyu oluşturdular. Bu kadrolar önümüzdeki 5 yıl Keşan’ı yönetmek için göreve gelecek. İki partinin bir araya gelmesiyle %50 gibi çoğunluğu hedeflememiz gerek. Cumhur İttifakının önde olduğunu seziyorum. Bu seçimlerde Mustafa Helvacıoğlu’nun %50’nin üzerinde oy almasını sizler sağlayacaksınız. Sayın Helvacıoğlu da hazır. Kendisinin görev süresince görevini yapıp-yapmadığını kontrol edeceğim. Başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

Miting Belediye Başkan Adayı MustafaHelvacıoğlu’nun konuşmasıyla sürdü.

Seçimlere sayılı günler kaldığını belirten Helvacıoğlu, “Keşan hizmetle büyür. Keşan’ı 1. lige çıkaracağız. Bütün Keşan gönül ittifakına hazır. Keşan halkı hizmetle büyümek istiyor. Cumhur İttifakı’nın bu işi yapacağına inanıyor.  5 senede Keşan bambaşka bir noktada olacak. 8 bin nüfuslu İpsala 80 bin nüfuslu Keşan’a kafa tutuyor. Atatürk’e sığınarak belediye kazanılmaz. Atatürk hepimizin, siyasete katmayın. Halkla beraber olacağız. 84 binin belediye başkanı olacağız. Hep birlikte Keşan’ı kalkındıracağız. Gönüller yapmaya geliyoruz. Gönül belediyeciliğini göstereceğiz. Muhammer Aksoy Caddesi’ne bu yol yakışıyor mu? Vatandaş yollar yapılana kadar arabasını değiştirmeyeceğini söylüyor. Minibüs esnafı şikayetçi. Sanayimin girişi yok. Kendimiz çalıp, kendimiz oyunuyoruz. Her yer karanlık. Yolda yürürken meşale yakarak yürüyoruz. Yakmasak insanlar bizi tanıyamayacak. Belediye işçilerimizi mağdur etmeyeceğiz. Mesai arkadaşımız olacaklar.Bu işin bittiğine herkes inanmış. Ağaç budama makinesine koymaya benzin yok! Bu haldeyiz. Amaç kaleyi kaptırmamak.”

Mustafa Helvacıoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “30 senedir aynı tas. 30 senedir Keşan’da Mart. Martın sonu Cumhur İttifakı. 31 Mart’ta Keşan’ın geleceğine sahip çıkacağız. Edirne’de AK Parti hükümetinden en fazla destek alan belediye Keşan Belediyesi. Pazaryeri yapılması için 33 milyon TL kredi çıkarıldı. O dönem Millet İttifakı’nın şu andaki adayı imar komisyonundaydı. Bize kapalı pazaryeri sunumu yaptılar. Sonra açık oldu. Kar yağdığında kayak merkezi. Çatısı nerede? Malzemeler gelmiş, çürümüş! Parası ödenmiş bunun çatısı nerede? 2018’de 9 milyon TL faiz ödedi. Belediyenin bütçesi 100 milyon TL. %10’u faiz. Keşan’ın derdi çok. Gelin Mustafa kardeşiniz başını derde sokun!”

Aşağı Zaferiye Mahallesi’nin sorunlarını belirlemek için çalışmalar yaptıklarını dile getiren Helvacıoğlu, “Anket yaptırdık; yol ve kaldırım, imar sorunu, park yeri, temizlik, alt yapı, çevre kirliliği ve yeşil alan ne çıkan sorunlar oldu. Bu caddeyi bir daha acilen yapacağız. 1. kalite yol olacak. Bu yollar sizi yollar! İmar planları sıkıntılı. Mahalle halkının fikirleri alınarak revize edilecek. Alt yaptı bitti diyorlar, her yerden şikayet alıyoruz. Yerin altından biz çıkaracağız Keşan’ı. Yeşili unuttular. Tüm yeşil alanlar bakımsız, oyun grupları bakımsız. Balkonları dahi yeşillendireceğiz. Yeşil alan miktiranı arttıracağız. Millet Bahçesi ve Kanal Park vatandaşımıza nefes aldıracak. Mehmet Gemici bir cennet bahçesi yaptı sadece o var. Allah ondan razı olsun. Keşan evde de Çukur izliyor sokakta da. Gıda OSB’ye yalan deyip duruyor. Bu projeye inanamıyor. Keşan’da iş sahaları lazım. Evlatlarımız iş istiyor. Hükümetin belediyesi olunca hizmet için yerlere yatacağım. Keşan için Keşan halkı için Cumhurbaşkanının önünde 2.80 yatacağım. İstihdam işini ‘Ben yapamam’ diyor. OSB bizim işimiz.”

Kaynak: (KGH) - KEŞAN GÜNCEL HABER Editör: Semra ANLAR
 
Etiketler: Helvacıoğlu,, Aşağı, Zaferiye, Mahallesi'nde, Vatandaşla, Buluştu..,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Bizim Gazete
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
87
73
1
3
28
32
2
Fenerbahçe
85
85
1
4
27
32
3
Trabzonspor
52
54
12
4
16
32
4
Rizespor
48
43
12
6
14
32
5
Beşiktaş
48
42
12
6
14
32
6
Kasımpasa
46
55
12
7
13
32
7
Başakşehir
46
42
12
7
13
32
8
Sivasspor
44
38
10
11
11
32
9
Alanyaspor
42
41
10
12
10
32
10
Antalyaspor
42
36
10
12
10
32
11
A.Demirspor
40
48
10
13
9
32
12
Samsunspor
38
36
14
8
10
32
13
Ankaragücü
37
40
11
13
8
32
14
Kayserispor
37
36
12
10
10
32
15
Konyaspor
36
34
12
12
8
32
16
Hatayspor
33
36
13
12
7
32
17
Gaziantep FK
31
35
17
7
8
32
18
Pendikspor
30
36
16
9
7
32
19
Karagümrük
30
35
16
9
7
32
20
İstanbulspor
16
25
21
7
4
32
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı