|
||
Saros FSRU Limanı için ihaleyi alan firma, mahkeme kararını beklemeden kazıya başladı | ||
Keşan Güncel Haberi | ||
![]() |
||
Saros FSRU Limanı’nın ÇED iptaline ilişkin açılan davanın mahkeme sonucu gelmeden, ihaleyi alan firma sahaya indi. Bölgedeki bir araziye sahibinin bilgisi dışında girerek, firma tarafından kazma vurulması üzerine, mağdur arazi sahibi suç duyurusunda bulundu. Saros Körfezi‘nde Sazlıdere – Gökçetepe arasına yapılmak istenen FSRU Limanı ve Kara boru hattı projesinde ihaleyi alan şirket, mahkeme sonuçlarını beklemeden araziye ilk kazmayı vurdu.
FSRU Limanı ve Kara boru hattı ÇED Raporunun iptaline ilişkin Edirne İdare Mahkemesi‘ne yürütmenin durdurulması ve iptali için dava açılmış, iptal davasının bilirkişi mahkeme keşfi, 9 Kasım’da gerçekleşmişti. |
||
|
||
Etiketler: Saros, FSRU, Limanı, için, ihaleyi, alan, firma,, mahkeme, kararını, beklemeden, kazıya, başladı, |
|
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.