Haber Detayı
25 Mart 2019 - Pazartesi 16:00 Bu haber 657 kez okundu
 
Şenol Yalı Aşağı Zaferiye Mahalle Halkına Seslendi..
Keşan Güncel Haberi


Cumhuriyet Halk Partisi mahalle gezilerine 23 Mart Cumartesi günü akşamı Aşağı Zaferiye Mahallesinde devam etti.

CHP Keşan ilçe başkanı Özgür Heves Yıldız, İYİ Parti Keşan ilçe başkanı Zafer Sarıkeçe, CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Millet İttifakı Keşan Belediye Başkan Adayı Şenol Yalı, İl genel ve Belediye Meclis üyesi adaylarının katılımıyla, seçim bürosu önünde toplanılarak Anafartalar Caddesi üzerinden yürüyüş gerçekleştirildi.

Programda ilk sözü CHP Keşan İlçe Başkanı Özgür Heves Yıldız aldı.

Yıldız: “Pazarda biberi 15 liradan almak zorunda kalıyorsak, bu halk size oy vermeyecek”.

Mahalle yürüyüşlerimiz çerçevesinde bu akşam Aşağı Zaferiye Mahallemizin konuğuyuz. Seçim büromuzdan buraya kadar bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız. Önümüzdeki hafta yapılacak olan seçimde, mevcut siyasal iktidara bir uyarıda bulunacağız, yanlış yaptıklarını söyleyeceğiz. Bizlere kumpaslar kurup saldırıyorlar. Genel başkanlarımıza, adaylarımıza iftira atıyorlar. Bunların sebebi anket sonuçlarındaki oy oranlarının düşününü görmeleridir. Pazarda biberi 15 liradan almak zorunda kalıyorsak, bu halk size oy vermeyecek. Emeklilikte yaşa takılan 3 milyonun üzerindeki kişiyi buradan anmak istiyorum. 30 yıldır prim ödüyorlar, kendilerine söz verildiği halde emekli olamıyorlar. Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi partinin verdiği önergeleri diğer partiler reddediyor. Mağdur olan insanlar var bu 3 milyon insan size oy vermeyecek. 2 bin lira ile kira yakıt ödeyen, çocuk okutan, geçinmeye çalışan insanlarımız borç batağı içinde bu insanlar size oy vermeyecekler. Ulusal basında göremediğimiz bir olaydan bahsetmek istiyorum. Tank palet fabrikasını Katarlılara satıyorlar, o fabrikadaki işçiler ve mühendisler “biz devletin, ordunun sırlarını Araplarla Katarlılarla paylaşamayız, biz burada çalışamayız” diyerek tayinlerini istediler. Buradan yedi yüz tane işçi ve mühendise selam olsun, iyi ki varsınız halk arkanızda.

Daha sonra söz alan Zafer Sarıkeçe şunları söyledi:

Sarıkeçe: “Bizler İyi parti olarak makamları tekmeleyerek geldik buralara”.

Biz buraya Şenol başkanımın dürüstlüğünü anlatmaya gelmedik, çünkü onun dürüstlüğünü herkes biliyor. Projelerinin de ne olduğunu herkes biliyor, öyle “onu yapacağım, bunu yapacağım” diyerek insanların gözünü boyayacak projeler değil. Gerek kendisine gerek meclis üyelerinin hepsine tek tek kefilim. Biliyorum ki beş yılın sonunda karşınıza çıktığımız zaman, yine aynı şekilde alnımız ak gönlümüz pak olacak. Söylediklerine göre seçimden sonra iki buçuk milyon insanımıza iş imkanı sağlanacakmış. İktidarın başısın şimdi sağla, tutan mı var? Bizde teşekkür edelim, alkışlayalım. Aynı vaatlere burada da kulağımıza geliyor. Diğer belediye başkanı adayımızın “Keşan’ı uçuracağı”, “beş bin kişiye istihdam sağlayacağı” gibi şeyler duyuyoruz. Sanki o fabrikaları kendi cebinden kuracak, bu laflara karnımız tok. Son olarak İyi partinin sadece yönetim kadrosunun Cumhuriyet Halk Partisi ile ittifakta olduğunu, İyi partiye gönül veren insanların tamamen cumhur ittifakına destek olacağı konuşuluyor. Bu konuda şunu söylemem lazım: “Tekeden süt çıkmaz”, bizden size hayır gelmez. Bizler İyi parti olarak makamları tekmeleyerek geldik buralara. Sayın genel başkanım makam mevki dinlemeden buralara geldi. Bırakın sayın Helvacıoğlu’nu, onun kralına eyvallah etmedi. O yüzden bizden size hayır gelmez.

Aslında daha çok söylenecek şey var ama bizim derdimiz kavga etmek değil, biz ülkeyi yönetmeye talip olduğumuzu söylemek istiyoruz. Zaten kavganın sebebi de bu onlar çıkıp aday olduğu zaman vatansever, ülkücü, memleketini seven ama biz yönetmeye talip olduğumuz zaman “vatan haini”, “illet”, “zillet” oluyoruz. Bu kelimelerin hepsini kendilerine iade ediyoruz. Emin olun onlardan çok daha iyi vatanda yönetiriz, çok daha iyi millete ve bayrağa sahipte çıkarız. Artık yolun sonu görünüyor çünkü, yerel seçimle gelmişlerdi inşallah yine bir yerel seçim ile gidecekler.

Programın devamında CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu söz alarak şunları dile getirdi.

Gaytancıoğlu: Çocuklarımıza güzel aydındık bir gelecek kuracağız, bu ülke yeniden üretecek

Bundan on yedi sene önce geldiler, yoksulluğu kaldıracağız dediler, herkes yoksullaştı bu ülkede, kimse mutlu değil. Yasakları kaldıracağız dediler, eskiye göre daha fazla yasak var, herkes telefonlarının dinlendiğini hissediyor, çekiniyor. Son olarak yolsuzluğa gelelim, ülkemizde o kadar çok yolsuzluk var ki, cebimizden çıkan ama bizim geçmediğimiz köprüler var. Hiç geçmediğimiz köprülere yedi buçuk milyar lira para ödedik. Bu ülke kolay kurulmadı, bir Kurtuluş Savaşı verdik. Kuva-yi Milliye ruhuyla İyi partili arkadaşlarla beraber hareket ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği tehlikede, çocuklarımız için çalışıyoruz, torunlarımız için bir gelecek kurmaya çalışıyoruz başka bir derdimiz yok. Türkiye Cumhuriyeti’nin beka sorunu da yok, ama herkesin bir bakiye sorunu var. İşte bu sorunu 31 Mart’ta sandığa gidip Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy vererek hep birlikte çözeceğiz. Çocuklarımıza güzel aydındık bir gelecek kuracağız, bu ülke yeniden üretecek. Önümüzdeki seçimler gerçekten önemli, Türkiye’nin geleceğini yeniden kuracağız. Adalet ve Kalkınma partili arkadaşlarıma seslenmek istiyorum. Adalet ve Kalkınma partisine oy vermiş olabilirsiniz emeklinin, işçinin, çiftçinin durumunu görmüyor musunuz? Yoksullaştığımızı, işsiz sayısının arttığını hmiyor musunuz? O zaman partinize bir ceza verin, bu sefer oy vermeyin. Durumuzdan memnunsanız, işler çok iyi diyorsanız bize oy vermeyin ama eğer mutsuzsanız, yoksullaştığınızı hissediyorsanız, her geçen gün çocuklarınızın geleceğinden kaygı duyuyorsanız çözüm Cumhuriyet Halk Partisi diyerek bize oy verin.

Gaytancıoğlu’nun ardından söz alan Millet İttifakı Keşan Belediye Başkan Adayı Şenol YALI konuşmasında;

YALI: “Ben rozetimi seçim arifesinde takmadım yirmi beş yıldır göğsümde onur ve gururla taşıyorum”.


Daha huzurlu, daha mutlu, daha güzel bir Keşan için zamanı geldi, bu kente mimar eli değecek Keşanlının yüzü gülecek. Şirket yönetme mantığıyla profesyonel yöneticilik değil, sosyal belediyecilik anlayışını ilke edinip Keşan’ımızı hep birlikte yöneteceğiz. Bina diken değil, ağaç diken bir belediye başkanı olacağım. An itibariyle herkesin “iyi ki Keşan’da yaşıyorum” diyeceği bir Keşan yaratmak için çalışmalarımıza başladık. Biz Cumhuriyet Halk Partisiyiz, ben rozetimi seçim arifesinde takmadım yirmi beş yıldır göğsümde onur ve gururla taşıyorum, Atatürkçülük öyle seçim zamanları olmaz. Çünkü bu parti savaş meydanlarında kuruldu, Anafartalar cephesinde Kuva-yi Milliyecilerle kuruldu, yüksek katlı rezidansların avukatlık bürolarında kurulmadı bu parti. Keşan için Millet İttifakı olarak karşınızdayız, İyi partili arkadaşlarımızla bir aradayız. Yirmi beş tane meclis üyelerimizin içinde beş tane İyi partili arkadaşımız var. Her iki partinin ilçe başkanları ve il yöneticilerimizle yaptığımız toplantıda, kaç kişiyle ittifak kuracağımız, kimler olacağı, kaçıncı sırada olacağıyla ilgilenmedik. Görüşmemiz beş dakika dahi sürmedi çünkü Atamız yıllar önce bir söz etmiş “Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır” bizde bu anlayışla bir araya geldik.

Dedi ve projelerini halka tanıttı. Proje sunumunun ardından beş yıl boyunca Keşan’ı yönetmeye talip olan Belediye Meclis üyeleri halka tanıtıldı ve program sona erdi.

 

Coşkulu kalabalık Anafartalar caddesi üzerinden Ali Paşa Halk çarşındaki seçim bürosuna doğru harekete geçti. Burada geleneksel hale gelmiş olan “her gece buradayız” çağrısının ardından yarın akşam aynı saatte aynı yerde toplanmak üzere dağıldı.

Kaynak: (KGH) - KEŞAN GÜNCEL HABER Editör: Semra ANLAR
 
Etiketler: Şenol, Yalı, Aşağı, Zaferiye, Mahalle, Halkına, Seslendi..,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Bizim Gazete
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
81
68
1
3
26
30
2
Fenerbahçe
79
79
1
4
25
30
3
Trabzonspor
49
51
11
4
15
30
4
Beşiktaş
46
40
12
4
14
30
5
Kasımpasa
43
53
11
7
12
30
6
Başakşehir
42
38
12
6
12
30
7
Rizespor
42
36
12
6
12
30
8
Antalyaspor
41
35
9
11
10
30
9
A.Demirspor
39
46
9
12
9
30
10
Alanyaspor
39
38
9
12
9
30
11
Sivasspor
38
36
10
11
9
30
12
Kayserispor
36
36
11
9
10
30
13
Samsunspor
36
35
14
6
10
30
14
Ankaragücü
33
36
11
12
7
30
15
Hatayspor
33
36
11
12
7
30
16
Konyaspor
33
31
11
12
7
30
17
Gaziantep FK
31
34
15
7
8
30
18
Karagümrük
30
34
14
9
7
30
19
Pendikspor
29
34
15
8
7
30
20
İstanbulspor
13
22
20
7
3
30
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı